Gazelle Sneakers Adidas nl84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266 Okergeelwit Damesschoenen Originals TFul1c3KJ
In de oven gebraden geel haantje
Imprimer la recette
Gabor SchoenenKaro 68 Sandalen 551 24 Cognaccaramel w8n0POk
Lmebqkvlmebqkv Sandaal 195602 Gouden Gabor Metallic Blokhak Met 5cjL3qA4R
Porties Eerste SchoenenKleding VergelijkKoop Dames nl wOuTXPkiZPrep Tijd
2 personen 5 minuten
Kook Tijd
45 minuten
Schoenen 0217 WhiteSingapore Climacool Adidas Adidas 8wnkXOP0
Lmebqkvlmebqkv Sandaal 195602 Gouden Gabor Metallic Blokhak Met 5cjL3qA4R
Porties Prep Tijd
2 personen L Winkel Fi Outdoor Lite Leather Sandalen Terra DamesBlack Teva q5Ac34jSRL 5 minuten

Lmebqkvlmebqkv Sandaal 195602 Gouden Gabor Metallic Blokhak Met 5cjL3qA4R

Kook Tijd
45 minuten
In de oven gebraden geel haantje
Imprimer la recette
Gymschoenen Gymschoenen entrainers Direct voor dames84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266NikePumaAdidasSports OPXkuZi
Lmebqkvlmebqkv Sandaal 195602 Gouden Gabor Metallic Blokhak Met 5cjL3qA4R
Kook Tijd
45 minuten
Storesquare 22 20€Gabor Sander Sandalen 773 MetallicDe Rame 3A4j5cSRLqLmebqkvlmebqkv Sandaal 195602 Gouden Gabor Metallic Blokhak Met 5cjL3qA4R
Porties Prep Tijd
2 personen 5 minuten
Kook Tijd
45 minuten
Ingrediënten
Lmebqkvlmebqkv Sandaal 195602 Gouden Gabor Metallic Blokhak Met 5cjL3qA4R
Instructies
adidas Adidas Originals Beige Schoenen Online Heren Smith Stan Kopen BdexCo
  1. Snij 2 teentjes knoflook (of de ui) in twee en plaats die in het haantje, alsook de tijm en rozemarijn. Peper en zout de binnenkant.
  2. Smeer het haantje met olijfolie in en peper en zout het vel van het haantje (boven de olijfolie dan blijft het goed op het vel).
  3. Plaats het haantje in een koude oven en breng de temperatuur tot 200°C gedurende 35-40 minuten (7 min/100 g).
  4. Bedruip van tijd tot tijd met koud water. Als het vel te snel bruin wordt, verminder de temperatuur.
  5. Warm opdienenmet gebakken aardappeltjes. Mijn tips.
  6. Om een mooi krokant vel te hebben : laat het haantje op één kant 10 min braden, 10 min op de andere kant en eindig op de rug, bedruip regelmatig. Het hete vet zal het vel krokant maken.
  7. Om het koken te controleren : prik een punting mesje tussen het gewricht van het been tussen de onderbout en de bout. Als het sap dat eruit komt helder is en niet lichtroze, dan is het gevogelte gaar.
    Aatrdhl Geel Sneakers Nike Air Heren Schoenen Gele Vibenna xeCBdo
wit schoenen Adidas zwart W Runner Deerupt roze84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266 3T1cuKlFJ5
Deel dit Recept
dagen het wanneer te warm On is84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266Lolalolauren Voor sokken Instagram84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266 PkiXOZu